Mediaarkiv
Roslags Glögg Stark kammade hem högsta betyg – ta en titt HÄR!
Vår Roslags Glögg Stark 14,7% finns med under ”prisvärda glöggsorter”. Ta en titt HÄR!
Ett fint reportage om oss i Norrtelje Tidnings helgbilaga.
Ett reportage om regeringens beslut gällande gårdsförsäljning. Klicka HÄR för att länkas vidare.
Besök av Par Bricole och ett blogginlägg hittar ni HÄR!
Paret som brinner för brännvin – läs artikeln HÄR!
En fin artikel om oss i den lokala tidningen kan ni hitta HÄR!
Norrtelje Brenneri – Med råvaran i fokus. Intervju med Richard finner du HÄR!
Samuel skriver en fin recension av vår Bellmanpunsch på sin sida ’Vi som älskar punsch’ på Facebook.
Ett fantastiskt reportage om vår nyhet Roslags Gin!
Ännu ett fantastiskt blogginlägg om oss på Ollie & Reba’s blogg. Ta en titt!
En fin artikel om RoslagsWhiskyn och Norrtelje Brenneri på bloggen SamuelWhisky.
Ett trevligt blogginlägg på Whiskynördens blogg. In och kika!
Här hittar ni en fin artikel i Norrtelje Tidning om vårt kommande whiskysläpp!
I senaste numret av Magasin Skärgård finner ni ett fantastiskt reportage om oss. Bläddra fram till sidan 62 och njut av trevlig läsning!
Tidningen Allt om Whisky skriver om vårt deltagande på den stora internationella dryckesmässan på Hongkong Convention Centre. Läs artikeln här!
”Bellmans fat ger smak åt Roslagspunsch”. Väldigt fin tvåsidig artikel om den s.k. Bellmanliggaren, Fader Bergs fat.
Smakrecension av svensk äppelsprit. Roslagssnaps Äpple 2004, 40 %, får fint omdöme; ”Imponerande och välgjord äppelsprit med en lång och balanserad eftersmak.”
Det exklusiva matmagasinet Gourmet har ett långt reportage om Norrtelje Brenneri under rubriken ”Brännvin med svenska smaker”. Många stora och vackra bilder. Efter reportaget följer ett fräscht recept på en sensommardrink med Roslagspunsch!
Norrtelje Brenneri omskrivs med text och bild i Expressens matbilaga Mitt kök idag den 26 juni 2013!
Mitt kök Sverigeresan är ett samarbete mellan Expressen och TV4. Jens Dolk och Tommy Myllymäki reser runt i Sverige under fem veckor och direktsänder på TV4. Första etappen är i Stockholm – och givetvis Norrtelje Brenneri!
Jens Dolk skriver bland annat; ”Ni bara måste prova punschen!”
Läs mer och se mer om Expressens och TV4:s Sverigesresa här.
FredagsLyx för vardagsnjutare skriver i sin blogg om oss HÄR!
Allt om Whisky skriver om oss i sitt magasin HÄR!

ÄGARE TILL NORRTELJE BRENNERI
BARA SEX MIL FRÅN STOCKHOLM OCH UPPSALA
VANN SILVERMEDALJ I SIN KLASS I TÄVLINGEN DESTILLATA I ÖSTERRIKE 2012.